Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autófólia Telepítő Hálózatok képes leírás - Ablak-fólia.tlap.hu
részletek »

Autófólia Telepítő Hálózatok - Ablak-fólia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ablakfolia.tlap.hu » Autófólia Telepítő Hálózatok
Keresés
Találatok száma - 4 db
A legjobb minőség SunTek

A legjobb minőség SunTek

Miért jó munkahelye, irodája, üzlete hő fény betörésvédő üvegfóliázása? A munkahelye, üzlete,irodája egy óriási befektetés, és ha szeretné hogy így maradjon eladásnál, bérletbeadáskor. A belső értékeket óvni kell! Erre jelent megoldást az ablakok hő fény betörésvédő üvegfóliázása, biztonsági fólia. A betörések számának csökkentése az erőszakos behatolás, mint pl. üveges bejárati ajtók vagy ablakok betörésének megakadályozásával. Tárgyak védelme a szilánkokra törött tetőablaktól; a tetőn keresztüli erőszakos behatolási kísérlet megakadályozása vagy késleltetése. A biztonsági fólia jó megoldás a uhanyzófülkék szilánkokra törésének megakadályozása. A leesett tükrök szilánkokra törésének megakadályozására is használható a biztonsági fólia. A biztonsági üvegfóliáink gyakorlatilag láthatatlanok, optikailag átlátszó és abszolút nem torzítanak. Esztétikailag jelentősen növelik az épület külső belső megjelenését. Minden általunk forgalmazott biztonsági fólia MABISZ minősítéssel rendelkezik, biztonsági rács helyetesítéseként alkalmazhatók.

LLumar hálózat

LLumar hálózat

Amikor fóliát keres autójára a választék óriási, de ön nem csak egy fóliát szeretne választani, hanem a legjobb terméket. Válassza a LLumart és kimagasló teljesítményét! A Nap sugarai az utasteret elviselhetetlenül felmelegíthetik. Egy professzionális fólia autója belső felületének hőmérséklet akár 16°C-kal csökkentheti, kellemesebb utazást biztosítva és mérsékelve a légkondicionáló igénybevételét, amivel üzemanyagot spórolhat meg. UV védelem Az UV sugarak károsítják autója belsejét, valamint az emberi bőrt is. A LLumar egy védőpajzsot biztosít, mely akár 99,9%-ban is visszaveri a káros UV sugarakat, megvédve autója kárpitját valamint Ön és utasai egészségét. Minőség A LLumar hosszantartó minősége érdekében a legmagasabb minőségű alapanyagokból épül fel, de ez még mindig nem elég! Termékeink magasan képzett kivitelezők által kerülnek felszerelésre, hogy a minőségi fólia felszerelés után is kifogástalan teljesítményt nyújtson. A LLumar HPR ragasztó világszerte ismert erejéről, tartósságáról és optikai tisztaságáról. Ez a minőség és a részletekig menő figyelmesség a kiszolgálás alatt, biztosítja Önnek, hogy a legjobbat választotta.

Madico

Madico

A biztonsági fóliák a MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) meghatározása szerint, ...esetenként elfogadhatók a részleges mechanikai védelem alkotó elemeként a rács helyettesítésére, elektronikai jelzőrendszerrel kombinálva. Gyakorlatban a biztonsági fóliák összefogják az összetört üvegtáblák darabjait, megakadályozzák a szilánkképződést, lassítják a behatolás sebességét, csökkentik az üveg mögött elhelyezett tárgyak és legfőképpen a személyek sérülésének kockázatát. A biztonsági fóliák elsősorban a nagysebességgel elkövetett rablások és sérülések kivédésére szolgál. MABISZ Nytsz.: 2235-10/20030918 A napvédő fóliák hatékonyságát befolyásolják a helyi időjárási viszonyok, az épület elhelyezkedése, az ablakok mérete és más egyéb kültéri árnyékolási tényező. Az energia költségek ugrásszerű megemelkedésével előtérbe került az energetikai megfontolás. Elvégzett számítások alapján egy megfelelően kiválasztott fólia a klimatizálási és fűtési költségeket figyelembe véve akár 3 éves megtérülést is eredményezhet. Figyelembe véve a MADICO ablakfóliák élettartamát kijelenthető, hogy hosszútávon megtakarítással jár az alkalmazásuk.

Hivatalos Skyfol telepítői Hálózat

Hivatalos Skyfol telepítői Hálózat

Magyarország Az ország egyetlen telepítői hálózatának tagjai mindannyian jól képzett, gyakorlott szakemberek. A feltüntetett szerződött partnerek mindannyian megfelelő anyagismerettel rendelkeznek ahhoz, hogy az Ön igényeit leginkább kielégítő Skyfol fóliát telepítsék. Budapest Telepítőink között biztosan megtalálja az Ön elvárásainak leginkább megfelelőt. Nem szeretné, ha szétszednék az autóját, hétvégén ér csak rá, végig szeretné nézni a telepítést, a mi csapatunkban biztosan megtalálja a megoldást. Forduljon telepítőinkhez bizalommal. Fólia Telepítők Bestfólia Irsz: 1162 Cím: Budapest, Szlovák út 79. Mobil: 30/924-3168 Web: bestfolia.hu Kapcsolat: Kiss Melinda Referenciák: autók Fóliázás kezdő éve: 1998 Tevékenységi kör: Autófóliázás

Tuti menü