Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biztonsági Ablakfólia képes leírás - Ablak-fólia.tlap.hu
részletek »

Biztonsági Ablakfólia - Ablak-fólia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ablakfolia.tlap.hu » Biztonsági Ablakfólia
Keresés
Találatok száma - 7 db
üvegfólia

üvegfólia

Az autó üvegfólia mind Önt, mind az autóját megóvja a nap káros hatásaitól. Az SL Llumar autó üvegfólia fejlesztésénél fő figyelmet kapott, hogy autója szépségének kiemelése mellett az Ön védelmét is szolgálja. Fóliáink kiszűrik a nap káros hőhatását és vakító sugarait, beengedik azonban a fényt hogy tisztább, komfortosabb kilátást nyújtsanak. Az üvegfólia az üveg belső felületére kerül felszerelésre, így egyben tartja a szilánkosra tört üveget - csökkentve a személyi sérülés veszélyét - és távol tartja a tolvajokat. Az összes autó üvegfólia az ipar legerősebb és legtartósabb karcmentesített rétegével van ellátva az ablakok mozgatása közbeni karcolódások elkerülése érdekében. Továbbá minden filmünk UV szűrőréteggel van ellátva az UV sugarak akár 99,9%-os kiszűrése érdekében, így jelentősen csökkentve autója belsejének kifakulás veszélyét vagy az UV által okozott bőrbetegségek kialakulását az üvegen keresztül. Autófóliáink a Közlekedési Főfelügyelet engedélyével, H-engedélyszámmal, rendelkeznek! (A szabályozást lásd: Magyar Közlöny)

Tetőszigetelés Faga-BAU Kft.

Tetőszigetelés Faga-BAU Kft.

Elsősorban lapostető szigeteléssel - úgynevezett bitumenes szigeteléssel foglalkozunk. Ez cégünk legfontosabb profilja. Minden ezzel kapcsolatos, és kiegészítő munkálatokat elvégzünk, méghozzá korrekt áron, rövid idő alatt, garanciával. Nálunk az ügyfél az első. Tekintse meg weboldalunkat, portfóliónkat, és kérdezzen. Cégünk fő profilja a lapostető szigetelés (bitumenes szigetelés). Egyaránt vállaljuk régi tetők felújítását és új építéseknél a tetőszigetelés elkészítését, természetesen az összes tetőszinti (kőműves, bádogos) kiegészítő munkával együtt, akár zöldtető kialakításával is. Az elmúlt évek során rengeteg tetőszigetelés munkát végeztünk el pozitív visszajelzésekkel, melyekről a referenciáink és a visszatérő megrendelők is tanúskodnak.

Épületüveg bizonsági fóliák-3M

Épületüveg bizonsági fóliák-3M

A 3M Ablakfóliák újdonsága a nagy fényáteresztő és hővisszaverő tulajdonságokkal rendelkező Prestige sorozat. A 3M szabadalommal védett nanotechnológia során előállított több mint 200 fóliarétegből álló Prestige megfelelő hőkinntartást biztosít úgy, hogy a természetes fényt átereszti. Az infravörös sugarak *97%-t is képes kiszűrni, ezáltal kellemes hőmérsékleten tartva a munka- vagy lakókörnyezetet. *(900-1000nm között mérve). Termék információ Senki sem rendelkezik annyi tapasztalattal az ablakfóliák gyártása terén, mint a 3M. Minőségbiztosításunk kiváló, termékeink gyártási színvonala magas minőségű. Ön biztos lehet abban, hogy a 3M Ablakfóliák biztonságosak ablakai számára és megfelelő védelmet biztosítanak Ön számára is. Játszon és nyerjen! Részletek itt! Játsszon és nyerjen a 3M ablakfóliáival! Bemutatjuk az új, innovatív 3M Panther CS színmegtartó hő- és fényvédő autóüveg-fóliát. Legújabb eredményünk a prémium minőségű, színmegtartó, kiváló hő- és fényvédő tulajdonságokkal rendelkező autóüveg fóliák kifejlesztése, melyek kiemelik autója szépségét! Szerezze be a 3M színmegtartó autóüveg fóliát Ne érje be kevesebbel, válassza autójának a legjobbat. Tová

SunTek

SunTek

Az általunk telepített SUNTEK fóliák megoldják a nyílászárók betörésvédelmi, balesetmegelőzési feladatait, visszaverik a napsugárzást, hőszigetelnek, kinntartják az UV-sugarakat. Computeres adatvédelmi árnyékolásra is megoldást nyújtanak az erre a célra kifejlesztett védőfóliák. Minimális anyagi befektetéssel növelheti gépjárműve esztétikai megjelenését, utazási komfortját, autója biztonságát, emeli gépjárműve megjelenését, a hőenergia akár 66,9 %-nak visszaverésével növeli utazási komfortját, csökkentheti az autó fogyasztását a klímaberendezés csökkenő üzemeltetése folytán, véletlen vagy szándékos üvegtörés esetén egybentartja az üveget, lecsökkentve a sérülés és a károkozás nagyságát a gyakran vakító ragyogást 96 %-ban képes csökkenteni kiszűri a káros UV sugárzás akár 99 %-át egyes fóliák tökéletes belátásvédelmet biztosítanak bárhova alkalmazható. Autó fóliáink a Gépjármű Felügyelet "H" minősítésével rendelkeznek. Biztonsági fóliáinkkal megakadályozhatja az üvegen keresztül történő gyors behatolást. Teljesen láthatatlan karosszériavédő fóliáink hatékonyan ellenállnak a kőfelverődéseknek, védik a küszöböket és egyéb elemeket az esetleges karcolásoktól.

Nortek Kft.

Nortek Kft.

Reflektív sorozat RE20NEARL Terméktulajdonsá gok - Beltéri hő- és fényvédő fólia - Neutrális, vagyis szürkés árnyalatú - Egységes megjelenést biztosít az épület számára, de semleges füst színe miatt nem eredményez különösebb változást az épület külső megjelenésén. - Enyhén tükröződő fólia. - 59%-al csökkenti a nyári hőterhelést - Nincs hőszigetelő tulajdonsága - Kiváló fakulás elleni védelmet biztosít - 82%-kal csökkenti a belső felületek tükröződését - A látható fény 16%-t engedi át. - Kiváló betekintés elleni védelem - Bár megnehezíti a belátást, de nincs betörésvédelmi funkciója. - Kiváló választás, hogyha az épület külső megjelenésében kerülni szeretnék a tükröződő hatást. Amennyiben kíváncsi a részletes technikai és teljesítmény adatokra, kattintson ide! Jellemző felhasználási területek: 1. Nagy teljesítményű, semleges színezetű fólia. 2. Olyan épületekre ajánlott, ahol az üvegfelületeken nagy mennyiségben bejutó természetes fény zavaró hatású és a belső térbe jutó fény mennyiségét, illetve a belső felületek tükröződését csökkenteni szeretnénk. 3. Javasolt árnyékolatlan épületek fény és hővédelmére.

Sun Gard biztonsági fóliák

Sun Gard biztonsági fóliák

Biztonsági fólia megoldások Az üveg amennyire modern és szabadságot kínáló építőelem, annyira veszélyes is. Mindannyian láttunk már szép házakat, melyeket vastag rácsok csúfítottak el, láttunk különböző baleseteket, melyeket a szétrepülő üvegszilánkok okoztak és halottuk, vagy tapasztaltuk, hogy általában a rablók lakásunkba és irodánkba vezető legegyszerűbb útvonala a kitörhető üvegfelületeken keresztül vezet. A SkyFol Security biztonsági üvegfóliák megoldják az üveg triviális problémáját, miszerint betörik és szilánkosra törik. A SkyFol Security fólia alkalmazásával a következő előnyöket élvezheti: A Sun Gard Security fólia gátolja az üveg áttörését, a megtört üveget egyben tartja, nem engedi annak szilánkos kitörését, ezzel védi az emberéletet balesetek, katasztrófák vagy terror cselekmények esetén. A SkyFol Security fólia véd a betörésektől, mivel jelentősen lelassítja és nagyon körülményessé teszi az üvegen keresztüli behatolást. A SkyFol Security fóliák kiállták a nemzetközi minősítések teljes arzenálját, így kivétel nélkül megfelelnek az angol, német, amerikai és a magyar előírásoknak. Bármely üvegfelületen alkalmazhatóak, legyen szó ablakról, ajtóról, zuhanykabinr

SkyFol Security biztonsági fóliák

SkyFol Security biztonsági fóliák

Biztonsági fólia A szilánkosodás súlyos sérülésekhez vezethetA SkyFol biztonsági fóliák megvédenek a szilánkos törés jelentette veszélyektől. Balesetek, viharok, vagy egyéb tényezők üvegtöréshez vezethetnek, mely esetekben a legveszélyesebb forrása a sérüléseknek az üvegszilánkok. A SkyFol betörésvédelmi fóliák erősen ellenálló réteget alkotnak, így védve a betörésektől, vandalizmustól, terrorista támadásoktól és természeti katasztrófáktól. A kombinált hővédő - biztonsági fóliák a biztonsági jellegük mellett azonos teljesítménnyel bírnak, mint ThermoProtect hővédő társaik. Security S: Víztiszta, láthatatlan védelem 50, 100, 200 és 300 mikron vastagságban. Típusok: Security S2, Security S4, Security S4 ML, Security S7, Security S12 Security SSI: Tükrös alumínium - fémezett - biztonsági kombinált üvegfólia magas hővédelemmel. Security SNEU: Neutrális megjelenésű, kombinált hővédő-biztonsági üvegfólia műemlék épületekre. SkyFol M2: 50 mikron vastag, homokfúvott hatást keltő üvegfólia.

Tuti menü