Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fólia telepítők Budapesten képes leírás - Ablak-fólia.tlap.hu
részletek »

Fólia telepítők Budapesten - Ablak-fólia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ablakfolia.tlap.hu » Fólia telepítők Budapesten
Keresés
Találatok száma - 21 db
Autó fóliázása Budapesten

Autó fóliázása Budapesten

Cégünk autófóliázásban tevékenykedik Budapesten. Védje ön is autóját, szeretné ha időtállóbb maradna a fényezés? ha a gonoszság karcolása nem látszana meg rajta? ha védené az uv sugárzástól és nem mattulna el fényezése? Akkor válasszon minket,nagy spektrumú szín skálánkon biztosan megtalálja a számára tetsző szín árnyalatot, vagy választhat színtelen fóliát is. Szakmai tudásunk napra kész és kifogástalan, melyre 7 év garanciát vállalunk!Honlapunkon minden szükséges információt megtalál. Forduljon hozzánk bizalommal!

Autóüveg fóliázás

Autóüveg fóliázás

22 év tapasztalat, több, mint 22.000 referencia munka, kedvező árak, maximális minőségre törekvés, rugalmasság, garantáltan a legkedvezőbb ár! . Nálunk minden megoldást megtalál, legyen szó akár olcsó, de színtartó belátásvédelmi ablakfóliáról, vagy egyedi technológiájú, teljesen világos, de ultra-hővédő speciális autófóliáról. Vállalkozásunk célja ügyfeleink igényeinek kielégítése. Árainkkal szeretnénk a kevesebb pénzzel gazdálkodóknak is lehetőséget nyújtani a fóliáztatásra. A megfelelő szakmai tudás, a több éves tapasztalat és a maximális minőség elérése a célunk. Hétvégi nyitva tartásunkkal kellő rugalmasságot tudunk biztosítani. Munkánkat kulturált műhelyben végezzük, a váróhelységben az ügyfelek megvárhatják autójukat,amiket nem kell egész napra nálunk hagyni, mert kárpitbontás nélkül kerül a fólia telepítésre, igy 2-3 óra alatt elkészül a munkafolyamat. Csak engedélyezett fóliával dolgozunk, műbizonylattal, engedélyszámmal, 7 év garanciával az autófóliákra.17 éves tapasztalat , tőbb mint 15000 referencia munka, kedvező árak, maximális minőségre törekvés, rugalmasság.

Fóliázás Budapesten a legolcsóbban!

Fóliázás Budapesten a legolcsóbban!

Az autófólia nem kor kérdése Üdvözöljük a SkyFol Shark autófóliák világában. Nálunk minden megoldást megtalál, legyen szó akár olcsó, de színtartó belátásvédelmi ablakfóliáról, vagy egyedi technológiájú, teljesen világos, de ultra-hővédő speciális autófóliáról. Büszkén kínáljuk Önöknek az alábbi sorozatokat: Shark RS: Mélyszínezett belátásvédelmi fólia az autó megjelenésének javítása, és a betekintés elleni védelem érdekében. Shark HP: Klasszikus színezett-fémezett fólia széles körű előnyökkel. Shark UP: Kizárólag NiCr - fémezést tartalmazó megoldás magas hővédelemmel és hosszú élettartammal. Shark IR: Teljesen új technológia, mely víztiszta megjelenés mellett a legerősebb hővédelemre képes hazánkban. Magyarországon a törvényi szabályozások értelmében a fólia hivatalosan a B oszlop mögötti üvegfelületeken helyezhető el. Első oldalsó üvegek esetében minimum 70%, első szélvédőnél minimum 75% látható fényáteresztés az előírás, mely értékeket már sokszor a gyári üvegszínezések is túllépik. A SkyFol Shark autófóliák garanciális vállalásai kizárólag abban az esetben érvényesek, ha az ügyfél rendelkezik hologramos műbizonylattal.

Fóliázás

Fóliázás

Vállalkozásunk célja a lehető legtöbb igény kielégítése. Árainkkal szeretnénk a kevesebb pénzzel gazdálkodó embereknek is lehetőséget nyújtani a fóliáztatásra. Nem az a célunk hogy minél nagyobb haszonnal dolgozzunk, hanem hogy minnél több elégedett ügyfelünk legyen. A megfelelő szakmai tudás, a több éves tapasztalat és a maximális minőség elérése a célunk. Hétvégi nyitva tartásunkkal kellő rugalmasságot tudunk biztosítani. Munkánkat kulturált műhelyben végezzük, a váróhelységben az ügyfelek megvárhatják autójukat nem kell egész napra nálunk hagyni, mert kárpit bontás nélkül kerül a fólia telepítésre, igy 2-3 óra alatt elkészül a munkafolyamat. Csak engedélyezett fóliával dolgozunk, műbizonylattal, engedélyszámmal, 7 év garanciával. Cégvezető: Gáspár András (Bestfólia)

Ablak üvegfóliázás Budapest

Ablak üvegfóliázás Budapest

Cégünk közel egy évtizedes tapasztalattal áll a vevők rendelkezésre.Budapesten és környékén vezető szerepet töltünk be autó és épület üvegfóliázás tevékenységben.Számunkra a legfontosabb az elégedett vevő és a minőségi munka,mindezt persze mérsékelt áron.Legyen szó autó- vagy épület üvegfóliázásról bennünk nem fog csalódni!Foglalkozunk:autófólia,biztonsá gi fólia,dekor fólia,hővédő fólia,hőszigetelő fólia,karbon fólia,carbon fóliázás,ablaküveg fóliázás,kőfelverődés fóliázás,karosszéria védelem.Információ,ajánlatkérés,felmérés : 06(20)808-9000 vagy 06(30)449-0430 Budapest III.ker. Jeles u. 15. www.üvegfóliázás.hu

Window Film Consulting

Window Film Consulting

Cégünk családi házak, irodák,és üzlethelységek üvegfelületeinek hátrányaira kínál utólagos megoldásokat./ vakító napsütés, sugárzó hő, fakulás, UV sugárzás, betörés és balesetvédelem, számítógépes adatlopás / Mi tudjuk, hogy az építőiparban a legtöbb munkát hozó reklám a 100% -ig megelégedett ügyfeleink ajánlása, ennek tudatában épül fel a Window Film Consulting ügyfélcentrikus szerkezete. A gyártó cégek által előírt vizsgával rendelkező munkatársaink anyagi és erkölcsi felelősséggel tatoznak minden egyes felrakott négyzetméter telepítéséért. A fóliák minőségét a beszállító nemzetközi multicégek szavatolják 3-tól 10 évig tartó garanciális idővel. Értékesítési munkatársaink díjmentesen felkeresik leendő megrendelőinket, hogy a helyszínen az igényeknek a legmegfelelőbb fóliatípus kerüljön felhelyezésre az országban egyedül álló választékunkból.

Eurofolia

Eurofolia

A színezett, a fényt közepesen, avagy teljes mértékben visszaverő fóliák új stílust kölcsönözhetnek egy elöregedett, divatjamúlt épületnek. A nem tükröző filmek gyakran szolgálnak hő és fényvédelmére is, mivel nem kölcsönöz- nek tükrös kinézetet az épületnek. Mindez megvalósítható egy új üvegburkolási munka költségeinek töredékéért, és anélkül, hogy a felújítási munka idejére az épületből ki kellene költöztetni az ott lakókat. Az ablakfólia az egyetlen olyan megoldás, amellyel utólagosan lehet változtatni a nyílászárók üvegfelületeinek tulajdonságain. Az általunk telepített fóliák megoldják a nyílászárók betörésvédelmi, balesetmegelőzési feladatait, visszaverik a napsugárzást, hőszigetelnek, kinntartják az UV-sugarakat. Mindezt egy új üvegezési munka árának töredékért! A különböző színű, rendeltetésű és tulajdonságú fóliák minden igényt kielégítenek, legyen az egy hétvégi ház pár ablakának hő- és vakító fény védelme, vagy egy irodaház teljes biztonsági fóliázása. A fóliákat szakembereink a már beépített ablakra is felszerelhetik, ezzel új külsőt és védelmet kölcsönözve egy már megunt ablakmak.

Persecutor Kft.

Persecutor Kft.

A hő-és fényvédő ablakfóliák legkiemelkedőbb tulajdonságai: Energiamegtakarítás. A nagy üvegfelülettel rendelkező szerkezetek speciális tulajdonságai miatt, az épületek hőterhelése az erősen napos időszakokban nagymértékben megnövekszik. A hűtésre fordított többlet energia jelentősen megnöveli az épületek üzemeltetési költségét, továbbá, a hűtőrendszer sok esetben nem képes a kívánt hőmérsékletre lehűteni az épületeket. Az üvegfelületeken keresztül a napsugárzással az épületbe bejutó hő mennyiségét a hő-és fényvédő ablakfóliák akár 75%-al csökkentik, így a légkondicionáló berendezések kisebb igénybevétele miatt jelentősen csökkenthetőek a klimatizációs költségek. Esztétika. Az épület küllemének, - legyen az műemlék vagy modern épület-, illetve a bent lévők igényeinek megfelelően, több szín és fényhatású 3M fóliából választható ki az adott üvegre legmegfelelőbb megoldás. A fólia egységes külső megjelenést biztosít az épületnek. Ergonómia. A klimatizált helységekben is gyakran elviselhetetlen a napsugárzás ablak mellett érzékelt égető, vakító hatása. A megfelelő típusú 3M ablakfólia kiválasztásával szabályozható az épületbe bejutó természetes fény erőssége és minősége. A

Végh sándor

Végh sándor

A legnagyobb magyarországi forgalmazók által kínált, kiváló minőségű, európai ("E" jelzéssel ellátott), minőségi üvegeket kedvező áron biztosítjuk ügyfeleinknek. A ragasztott technológiát igénylő üvegekhez "KENT" márkájú isocyanát mentes, gyors átkeményedésű, egykomponensű speciális szélvédőragasztót használunk, mely maradéktalanul megfelel az európai környezetvédelmi normáknak. Igény esetén az autóüvegezést az Ön által megjelölt helyszínen is el tudjuk végezni, amennyiben a javítási technológiához való feltételek biztosítottak.

Hirdetés
Trim Design

Trim Design

A Trim-Line egy nemzetközi autódekorációs hálózat, mely komplex szolgáltatásként nyújtja Önnek mindazt, amiért korábban több helyre kellett mennie. Jól tudja, hogy mit jelent 2-3 helyen időpontot egyeztetni, az autót ezekre a helyekre eljuttatni és közben ülni a dugóban. 1998-tól kezdtük el a Trim-Line szolgáltatásaival ezt a hiányt pótolni a magyar piacon. Miért beszélünk hiányról amikor bőven vannak üvegfóliázással és dekorációval foglalkozó cégek? Sokan foglalkoznak ezekkel a tevékenységekkel, de olyan cég amely mindezt magában foglalja (tudomásunk szerint) még nem volt. A dekorosok nem szeretnek és nem is akarnak üvegfóliázni, míg az üvegfóliázóknak teljesen idegen terület a reklám ill. a grafika. Ha azt gondolja, hogy így megoszlik az erőnk és a figyelmünk, és nem lehet minőséget produkálni, kérem nézze meg referenciáinkat és tegyen minket próbára! Autóreklám, dekoráció tervezés és kivitelezés, üvegfóliázás egy helyen! A magyarországi igényeket és pénztárcákat figyelembe véve több gyártó termékeivel kínáljuk szolgáltatásainkat. Vegyesen használunk 3M, Sun-Gard, Avery és Mac-tac fóliákat, különféle területekre. A felhasznált anyagoknál fontos szempontnak tartjuk a minőséget,

Not Hot

Not Hot

A LLumar fóliák arra lettek kifejlesztve, hogy esztétikusabbá varázsolják autónk kinézetét, valamint védelmet nyújtanak a nap melege és a vakítása ellen, továbbá alkalmazásukkal csökkenthetjük a baleset vagy betörés esélyét. A napsütésben való autóvezetés fáradtságot, a szem megterhelését valamint a koncentráció csökkenését eredményezi. A LLumar fóliák kiszűrik a nap melegét és a vakítást, de beengedik a világosságot, ezáltal egy tisztább, komfortosabb kilátást eredményeznek. A LLumar autófóliák alkalmazásával az autó belső tere hűvösebbé és komfortosabbá válik, ennek megfelelően a légkondicionálót is kevesebbet kell üzemeltetni. Speciális alkotórészeinek köszönhetően a fólia akár 99,9 százalékban kiszűri a nap káros UV sugarait az autó belsejének megőrzése és a bőr UV által okozott megbetegedések elkerülése érdekében, melyeknek legnagyobb veszéllyel a hat hónaposnál kisebb gyermekek vannak kitéve. Az autókban felejtett értékek, vagy maga az autó ellen elkövetett rablások nyilvánvaló problémát okoznak. Minél tovább tart a rabló számára bejutni az autóba, így az annál kevésbé válik vonzó célponttá a betörő számára. Felmérések azt bizonyítják, hogy a rablók odébbállnak, ha úg

Nortek Kft.

Nortek Kft.

Miért nem elég az üveg? A fény, mint elektromágneses sugárzás 300 és 2100 nm közötti tartományát a hagyományos üvegszerkezetek nem képesek megszűrni, így jelentős mértékű UVA és infra, valamint csekély UVB sugárzás jut át az üvegen. Az UV sugárzás káros bőrünk egészségére, elősegíti a ráncosodást, bőrelváltozásokat, egyes esetekben akár bőrrákot is okozhat, míg az infra sugárzás erősen hővezető, így rendkívül sok hőt enged be nyáron és ereszt ki télen. További triviális problémája az üvegnek, hogy törik. Szilánkos törés estén megjósolhatatlan károkat tud okozni! Mi az üvegfólia? Az üvegfólia egy poliészter film, amelyet belülről (kivétel a kültéri) ragasztanak az üveg felületére. A poliésztert lehet színezni, vagy fémezni. Színezés esetén nem számíthatunk hatékony hővédelemre. Fémezés két módon lehetséges, egyrészt beszélhetünk alumínium fémezésről (fémezés), valamint más ötvözetekkel történő fémezésről (különleges fémezés, sputtering). A különleges fémezésű anyagok előnye a magasabb fényáteresztés mellett is hatékony hővédelem. Alkalmazási terület szerint három csoportba oszthatjuk az üvegfóliákat, úgy mint - Autós, - Épület, - Biztonsági fóliák

Inspecar

Inspecar

A fóliás üvegnemesítés és a katódporlasztásos fóliák legnagyobb tapasztalattal rendelkező szakértője és eladója Európában. A BRUXSAFOL programjában minden egyéni alkalmazási tartományhoz alkalmas speciális fóliát forgalmaz. Teljesen mindegy, hogy napfényvédő (épület, jármű), UV-védő, betekintésgátló, vagy biztonsági szempontokról van szó, a BRUXSAFOL kristálytiszta megoldást kínál minden igényre. Cégünket a legmagasabb minőség érdekében készítettük fel. Így minden terméket kiszállítás előtt lézer szkenneres eszközzel ellenőrzünk.Gazdasági szempontból a BRUXSAFOL high-tech ablakfóliák érdekes alternatívák mind az új mind az utólagos alkalmazásnál, jelentős megtakarítást érhető el. A következő mintákkal ellátott adatlapok segítséget nyújtanak Önnek a megfelelő termék kiválasztásánál. A legfontosabb adatokat (áteresztőképesség, látható fény/összes az üveg által csökkentett sugárzás) a gyors összehasonlíthatóság érdekében kiemeltük. Szívesen adunk Önnek tanácsot... Hatásosan és kötelezettség nélkül. Kifizetődő minőséget nyújtunk Önnek. Tartósan! A képek többet mondanak, mint ezer szó! Az elektronmikroszkópos felvétel (A kép) mutatja, hogy a katódporlasztásos (sputtering)

Fóliatrend

Fóliatrend

Skyfol Shark autófólia legalapvetőbb költséghatékony típusoktól a legmagasabb teljesítményt nyújtó csúcstechnológiával készült sorozataiból lehet választani. igényes fóliázás - igényes autótulajdonosoknak gyors határidővel korrekt árak"Nekünk fontos az elégedettség és elismerés" autófóliák több színárnyalatban autóüveg fólia telepítését akár kárpitbontás nélkül is el tudjuk végezni hivatalos műbizonylat telepítésre és az anyag minőségére 3 - 5 - 7 - 10 év garancia fóliatípustól függően épületüveg fóliázás Csökkentse energiaköltségeit és tegye otthonát, vagy munkahelyét egy kellemesebb hellyé SkyFol ThermoProtect épületfóliák segítségével. biztonsági fólia Védje családját és munkatársait az üvegtörés esetén szétrepülő üvegszilánkok ellen SkyFol Security biztonsági üvegfóliákkal.korrekt árak többféle fóliatípus (színezett-hővédő fólia - biztonsági víztiszta fólia - színezett-hővédő és biztonsági fólia egyben) hővédelem, belátásvédelem, betörésvédelem, adatlopás védelem MABISZ által elfogadott műbizonylat 10 év garancia !!! AKCIÓ !!! SHARK RS sorozattal - 3 ajtós: 25.000.-, 4-5 ajtós 30.000.-, kombi 35.000.-

Fólia Centrum

Fólia Centrum

A modern építészet egyik legsokoldalúbb, legnépszerűbb anyaga az üveg, mely számtalan felhasználási lehetôséget kínál: ablak, ajtó, térelválasztó, stb. Az üveg egyszerre átlátszó, légies, ugyanakkor törékeny is, így potenciális veszélyforrásnak minôsül. Hogyan növelhetô az üveg védelmi képessége? Hogyan óvhatjuk meg magunkat, családunkat, munkatársainkat, illetve vagyontárgyainkat a szétrepülô üvegszilánkoktól? Gyakorlatilag láthatatlan A 3M Scotchshield ultraerôs biztonsági és betörésvédelmi ablakfóliák a külsô szemlélô számára láthatatlan módon megnövelik az üvegfelület védelmi képességét. Ez a vékony, rugalmas fólia szakemberek segítségével gyorsan és könnyen felrakható az épület meglévô ablakaira. A fóliázott üveg évekig megôrzi optikai átlátszóságát. A néhány rétegű, merev fóliákkal szemben a nagy rugalmassággal bíró 3M Scotchshield biztonsági fóliák 26 (SCLARL400), vagy akár 39 réteg (Ultra600) mellett is mindössze 100μ, illetve 150μ vastagságúak. Világszerte bizonyított A 3M Scotchshield Ultraerôs biztonsági és betörésvédelmi ablaküveg-fólia a forgalomban levô termékek közül a legszélesebb körben tesztelt biztonsági fólia. A 3M ablakfóliák védelmi képességét

Folia by TKZS

Folia by TKZS

ÉPÜLET FILMEK - FÉNYVÉDŐ FÓLIÁK Napjainkban egyre több olyan lakóház, irodaház, üzlet stb. épül, amelyben igen nagy az üvegfelület. Ez kedvező, hiszen ezáltal sok fény jut be, amely kellemesebbé varázsolja az ott tartózkodást. Sajnos a Nap nem csupán fényt bocsát be, hanem - különösen nyáron - forróságot, valamint az igen káros UV-sugárzást is. Ezenkívül a nagy üvegfelület önmagában nem nyújt megfelelő vagyon- és balesetvédelmet. Bizonyára már Ön is találkozott ilyen problémákkal, és keresett is rá megoldást. A redőnyök, függönyök, rácsok és más árnyékoló és védelmi eszközök nem képesek komplexen védeni az üveg hiányosságaival szemben. Ezeket a problémákat a fóliák képesek megoldani. Csak a fóliákra jellemző, hogy rendkívül összetett védelmet biztosítanak (belátás, UV-, hő- és törésvédelem), ezért költséghatékony megoldásnak számítanak. A SUN-GARD és GLASS-GARD fóliát, mely az amerikai csúcstechnológia terméke, arra tervezték, hogy a védelem, a megjelenés és a biztonság területén hosszú távon a legmagasabb igényeknek feleljen meg.

Exim Electronic Kft.

Exim Electronic Kft.

Autók frontfelülete a használat során agresszív roncsoló hatásoknak van kitéve (karcolások, kőfelverődések, bogarak által előidézett sérülések, bittum és szurokcseppek), ezeket a nemkívánatos sérülések elkerülhetők a karosszériavédő technológiával. Minden autótipushoz és motortípushoz rendelhetőek számítógépes technológiával készített minták, amelyek a kőfelverődés szempontjából különösen veszélyeztetett részeket fedik pl : fényezett lökhárító frontfelületét, motorháztetőt 25-45 cm-es mélységben, fényszórókat, tükröket, első sárvédő sarkait, két A oszlopot, hátsó lökhárító pakoló részét, hűtőmaszk fényezett felületét, küszöböket 100%-ig átlátszó, rendkívül rugalmas, sőt a fóliázott felület továbbra is polírozható 5 év garancia mübizonylattal a biztosíték arra, hogy a fólia az évek során nem színeződik el, nem keményedik ki, és nem hólyagosodik fel Könnyen telepíthető kb.3 óra alatt készül el egy autó karosszériavédő fóliázása és könnyen eltávolítható A fóliával fedett területeket ugyanúgy lehet tisztítani, mint az autó többi részét A POINT GARD védőfólia UV-stabil, vagyis átengedi az UV-sugarakat, hogy az autó többi részéhez hasonlóan változhasson a fóliával fedett felület szín

Tuti menü