Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fólia telepítők Pest megyében képes leírás - Ablak-fólia.tlap.hu
részletek »

Fólia telepítők Pest megyében - Ablak-fólia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ablakfolia.tlap.hu » Fólia telepítők Pest megyében
Keresés
Találatok száma - 7 db
autófóliázás eufoliatech

autófóliázás eufoliatech

Tegyük szebbé autóinkat autófóliákkal autófóliázás lényege, hogy meglévő üvegfelületre egy vékony fólia kerül felhordásra. Ezt megtehetjük különböző autófóliákból ,pl. vannak mély színezett, fél tükröző, nem tükröző autófóliák.fóliázás -után autóink ablakai ugyan úgy használhatóak mint fóliázás előtt.A fóliáik nagy telljesitményü karcálló réteggel rendelkeznek,amitől a fólia nehezebben károsodik.

Átlátható védelem, ha az üveg túl törékeny, a rács pedi

Átlátható védelem, ha az üveg túl törékeny, a rács pedi

Bármikor felragasztható a fólia? Elvileg igen, de nagy hidegek idején, gyenge vagy bizonytalan fűtés esetén célszerűbb megvárni a melegebb időket, mivel a száradási idő egyrészt kitolódik hűvösben, másrészt pedig a vizes alapú ragasztóréteg elfagyhat, s akkor nem fogja tudni azokat a paramétereket nyújtani a fólia, ami elvárható tőle. Termopán ablakok esetén, illetve stabil fűtés mellett a kinti nagy hidegek sem jelentenek gondot. A fólia bárhová feltelepíthető? Nem. Csak síküvegre tudjuk megbízhatóan ragasztani, mert a mintázott, katedrál jellegű üvegek belső, simának látszó felülete sem teljesen sík (erről meggyőződhet, aki finoman végighúzza az ujját a simának tűnő, ám hullámos felszínen). Csak sík üvegre ragad tökéletesen, buborékmentesen. Nagy, vékony üvegfelületekre sem tudjuk feltelepíteni, mert a telepítéskor nagy erővel kell kiszorítani a levegőbuborékokat a fólia alól és például egy négyzetméternyi felületű, 2 mm vastag üveg ezt a nyomást nem bírja ki, tehát vagy buborékos maradhat a felület, vagy kitörik az üveg. Fontos, hogy a kollégák odaférjenek az üveghez, hiszen enélkül nem telepíthető a fólia. Nagyjából 1 méteres körzetben kell tudniuk mozogni.

Gabofolia Cegléd

Gabofolia Cegléd

Autófólia A legpraktikusabb optikai tuning, nem csak elegáns külsőt biztosít gépjárműjének, hanem megvédi Önt és autójának belsejét a vakító fényektől, a káros UV sugaraktól, és a sugárzó hő hatásaitól komfortosabbá téve így az utazást. -Mérsékli a klíma üzemelését ez által gazdaságosabbá téve a fogyasztást. -Megakadályozza a belátást, csökkentik a támadási lehetőséget, mivel nem látszik a cél tárgy, illetve a célszemély. -Baleset esetén szilánkmentessé teszi az üveget. -Növeli, vagy feltűnőbbé teszi céges autóknál a reklámfelület megjelenését. -Speciális ragasztójának és karcálló rétegének köszönhetően nem repedezik, nem hólyagosodik. A látási viszonyokat nem rontják. -Autóra is szerelhetőek a szinttelen biztonsági fóliáink, ha nem akarjuk megváltoztatni a gépjármű jelegét. Autófóliára vonatkozó jogszabály Gazdasági és közlekedési miniszter 84/2005. (X.11) GKM rendeletének 3. §-a szerint személygépkocsik esetén, nem csak a hátsó oldalsó ablakok, de a hátsó szélvédő is bármely sötétségű fóliával jogszerűen ellátható, amennyiben a fólia magyarországi minősítéssel (H engedély) rendelkezik, valamint a gépjármű két oldalsó tükörrel van ellátva. Pontosítva:

Menőfólia-Dömsöd

Menőfólia-Dömsöd

Megjelenés és belátásvédelem Shark autófóliával Mindenki szebb autóra vágyik - ez a Shark ablakfóliákkal megvalósítható! Nagy választékban érhetőek el autófóliáink, hogy Ön autójához a legjobb megoldást választhassa. A belátásvédelmet igénylő ügyfelek szintén számíthatnak az ablakfóliára; számos film kapható akár 5%-os látható fényáteresztéssel is. Hővédelem A SkyFol Shark fémezett és sputtered autófóliák jó hővisszaverést biztosítanak. Megvédenek a sugárzó hőtől és a belső rész felmelegedésétől. A használat csökkentésével és a meleg erős beáramlásának hosszabb időre történő leállításával javítja a légkondicionáló teljesítményét. A napvédő Shark autófóliáknak köszönhetően a járműben való tartózkodás kellemesebbé válik. UV-védelem Az összes SkyFol üvegfólia jó UV-visszaverő-képességgel rendelkezik, hogy megvédhesse az utasokat az ártalmas UV-A és UV-B sugárzástól, ami különböző bőrbetegségek, beleértve a rák fő kiváltó oka. Az UV megszűrésével a SkyFol üvegfóliák a fakulás fő okát is kiküszöbölik. Szilánkos törés elleni védelem Minden telepített SkyFol üvegfólia eredményeként az üveg szilánkokra történő törésének lehetősége lecsökken. A vastagabb biztonsági

Braun Autódekor-Dunaharaszti

Braun Autódekor-Dunaharaszti

A fény, mint elektromágneses sugárzás 300 és 2100 nm közötti tartományát a hagyományos üvegszerkezetek nem képesek megszűrni, így jelentős mértékű UVA és infra, valamint csekély UVB sugárzás jut át az üvegen. Az UV sugárzás káros bőrünk egészségére, elősegíti a ráncosodást, bőrelváltozásokat, egyes esetekben akár bőrrákot is okozhat, míg az infra sugárzás erősen hővezető, így rendkívül sok hőt enged be nyáron és ereszt ki télen. További triviális problémája az üvegnek, hogy törik. Szilánkos törés estén megjósolhatatlan károkat tud okozni! Mi az üvegfólia? Az üvegfólia egy poliészter film, amelyet belülről (kivétel a kültéri) ragasztanak az üveg felületére. A poliésztert lehet színezni, vagy fémezni. Színezés esetén nem számíthatunk hatékony hővédelemre. Fémezés két módon lehetséges, egyrészt beszélhetünk alumínium fémezésről (fémezés), valamint más ötvözetekkel történő fémezésről (különleges fémezés, sputtering). A különleges fémezésű anyagok előnye a magasabb fényáteresztés mellett is hatékony hővédelem. Alkalmazási terület szerint három csoportba oszthatjuk az üvegfóliákat, úgy mint autós, épület és biztonsági. Bővebben olvashat az egyes típusokról

Bóka Fólia-Vác

Bóka Fólia-Vác

A LLUMAR kavicsfólia láthatatlan védelmet nyújt az autója fényezésének. Használatával a nagy sebességnél autónak ütköző apró tárgyak, mint kavicsok, bogarak vagy a téli homok és só többé nem károsítják a fényezést. Így most az LLUMAR kavicsfólia segítségével megőrizheti autója új, hibátlan megjelenését." "A többit már látta, a legjobbat nem fogja észrevenni!" Az általunk használt LLUMAR siküveg fóliák különböző poliészter rétegek kombinációja, ellenálló karcmentes réteggel ellátva, amelyek bármilyen üvegfelületen BETÖRÉS-, HŐ-, BETEKINTÉS-, UV- és FÉNYVÉDELMET BIZTOSITANAK. A siküveg fóliák léteznek víztiszta, színezett, reflektiv és nem reflektiv verziókban vagy akár mintázott változatban. A választott anyag függvényében a síküveg fóliák 12%-tól 93%-ig szűrik a beérkező fényt, akár 79%-ban visszaverik a napenergiát, továbbá akár 99%-os UV védelmet biztositanak a berendezési tárgyak és testi épségünk védelmében.

Biztonsagifólia Érd

Biztonsagifólia Érd

Fontos az Ön biztonsága. Számunkra mindenképp. Ebből a célból született meg a biztonsagifolia.eu és a biztonsagifolia.com oldalakon elérhető válallkozásunk. Tevékenységünk fókuszában az épületek (irodák, üzemek, lakások) számára a betörésvédelem biztosítása biztonsági ablakfólia segítségével, de fényvédő és hővédő üvegfólia telepítésével is foglalkozunk. Épületfóliázást az ország egész területén vállalunk. Árajánlatért, kérjük, érdeklődjön telefonon (06 30 294 64 83) vagy emailen (info@biztonsagifolia.eu).

Tuti menü