Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hővédő Ablakfólia képes leírás - Ablak-fólia.tlap.hu
részletek »

Hővédő Ablakfólia - Ablak-fólia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ablakfolia.tlap.hu » Hővédő Ablakfólia
Keresés
Találatok száma - 5 db
 belátásvédelmi ablakfólia

belátásvédelmi ablakfólia

---Shark RS: Mélyszínezett belátásvédelmi fólia az autó megjelenésének javítása, és a betekintés elleni védelem érdekében. ---Shark HP: Klasszikus színezett-fémezett fólia széles körű előnyökkel. ---Shark NT:A SkyFol Shark NT sorozat szinte a fóliagyártás csúcsa. Az egyik legmodernebb rétegtechnológiás gyártás, az egyik legtartósabb szabadalmaztatott színezés. ---Shark IR WS 80: Teljesen új technológia, mely víztiszta megjelenés mellett a legerősebb hővédelemre képes hazánkban.

Ablakfólia telepítés

Ablakfólia telepítés

Cégünk 1996 óta foglalkozik épület és autófóliázással. Mobil Complex Bt. fő tevékenységi köre 2001-től a betörésvédelmi és biztonsági valamint a fény- és hővédő ablakfóliák telepítése. Továbbá foglalkozunk épület és autó dekorációval, valamint karosszériavédelmi fóliázással is. A fóliázásban eltöltött több év eredménye, hogy a Magyarországon jelenlévő fóliagyártók mindegyikével kiváló kapcsolatban állunk. Így biztosítani tudjuk, hogy a Megrendelőink az igényeiknek a leginkább megfelelő fóliatípust és a hozzátartozó legkiválóbb telepítési szolgáltatást tudjuk nyújtani. Legyen szó kültéri, beltéri vagy akár alpintechnikával történő fóliázásról, keressen bennünket a kapcsolatok menüpontban található telefonszámok egyikén. Épületfólia : az épületfóliák alkalmazásával számos a nap által okozott kellemetlen hatástól tudjuk megóvni magunkat és a környezetünket. Az épületfóliák általa szabályozható a bejutó hő mennyisége, kint tartja a fény azon tartományát mely nagy részben felelős a bőrrák kialakulásáért. Csökkenti a klimatizációs költségeket, megszünteti a ragyogó fény okozta kellemetlen reflexiót. A széles ablakfólia választék lehetővé teszi, hogy az épület jellegével, azonos fóliatípussal lássuk el az üvegfelületeket így őrizve meg az egységes megjelenést.

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön  partnere

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön partnere

Ablakok, ajtók, nyílászárók Széleskörű forgalmazása piaci ár alatt,azok beszerelése, Homlokzati hőszigetelés kivitelezése akár anyagbeszerezéssel kedvező áron, megbízható referenciamunkákkal! Honlapunkon számtalan cikket, tanácsot talál, keressen minket bizalommal, és elkészítjük Önnek a megfelelő ajánlatunkat!

Llumar

Llumar

A CPFilms úttörőnek számít a síküveg-fólia bevonatok piacán, ezáltal minőségi követelményeket állítva más gyártók elé. Minden termékünk a legszigorúbb gyártási eljárásnak megfelelően készül Angliában, illetve az Amerikai Egyesült Államokban, hogy évről évre garantáltan teljesíthessük a legszigorúbb, ISO-9001, elvárásokkal szemben támasztott követelményeket. A CPFilms a világon az egyetlen fólia előállító, mely képes házon belül kész fóliát gyártani. A késztermék (típustól függően) elkészítéséhez a következő gyártási fázisok tartozhatnak: színezés, fémszórás, különféle ötvözetek felvitele, bevonatolás, laminálás és méretre vágás. Ezen gyártási képességeinknek köszönhetően a CPFilms képes bármilyen, az adott feladathoz leginkább megfelelő fóliát előállítani. A CPFilms hatalmas gyártási kapacitása a világ különböző pontjain elhelyezkedő gyárainak köszönhető. Nagyobb mennyiségben értékesítünk kész fóliát, vagy csak komponenseket, mint az összes többi síküveg fólia előállító, mely tagja az IWFA szervezetének (Nemzetközi Síküveg Fólia Szövetség). Jelenleg a CPFilms több mint 70 000 négyzetméternyi területén folyik a gyártás, melyek .különböző szakaszai teljesen clean-room körülmé

SkyFol ThermoProtect

SkyFol ThermoProtect

Épületfóliák - ThermoProtect sorozatok Magas hővédelemhez nem szükséges a sötét üvegfóliaA SkyFol ThermoProtect épület üvegfóliák feljavítják ablakait, hogy hatékonyabb UV- és hővédelmet adjanak, valamint csökkentsék a vakító ragyogást, védjenek a belátástól és akadályozzák az üveg szilánkosra törését. Ezen előnyök eredményeként egy energiaköltség-hatékony, biztonságos és kényelmesebb megoldáshoz juthat. Különböző sorozataink, különféle megoldásokat jelentenek ablakai problémáira: ThermoProtect Silverall: Alumínium - fémezett üvegfólia magas hővédelemmel és erős tükrözéssel. ThermoProtect Spectra: Ezüst-nikkel szerkezetű üvegfólia nagy fényáteresztéssel, erős, elnyelésmentes hővédelemmel és enyhén reflektív felülettel. ThermoProtect Sunset Bronze: Rézötvözettel készült üvegfólia valódi bronz megjelenéssel, erős hővédelemmel. ThermoProtect Neutral: Műemlékek, múzeumok, templomok és egyéb neutrális megjelenést megkívánó épületek üvegfólia - megoldása. Az alábbi táblázat a fóliák hatékonyságát mutatják. A Magyarországon általánosan alkalmazott üvegezési rendszerek mellett különösen fontos az alacsony különösen fontos az alacsony energia elnyelés és a magas energia tükrözés.

Tuti menü