Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ablak-fólia linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Ablak-fólia képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: ablakfolia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 77 db
Autó fóliázása Budapesten

Autó fóliázása Budapesten

Cégünk autófóliázásban tevékenykedik Budapesten. Védje ön is autóját, szeretné ha időtállóbb maradna a fényezés? ha a gonoszság karcolása nem látszana meg rajta? ha védené az uv sugárzástól és nem mattulna el fényezése? Akkor válasszon minket,nagy spektrumú szín skálánkon biztosan megtalálja a számára tetsző szín árnyalatot, vagy választhat színtelen fóliát is. Szakmai tudásunk napra kész és kifogástalan, melyre 7 év garanciát vállalunk!Honlapunkon minden szükséges információt megtalál. Forduljon hozzánk bizalommal!

Autóüveg fóliázás

Autóüveg fóliázás

22 év tapasztalat, több, mint 22.000 referencia munka, kedvező árak, maximális minőségre törekvés, rugalmasság, garantáltan a legkedvezőbb ár! . Nálunk minden megoldást megtalál, legyen szó akár olcsó, de színtartó belátásvédelmi ablakfóliáról, vagy egyedi technológiájú, teljesen világos, de ultra-hővédő speciális autófóliáról. Vállalkozásunk célja ügyfeleink igényeinek kielégítése. Árainkkal szeretnénk a kevesebb pénzzel gazdálkodóknak is lehetőséget nyújtani a fóliáztatásra. A megfelelő szakmai tudás, a több éves tapasztalat és a maximális minőség elérése a célunk. Hétvégi nyitva tartásunkkal kellő rugalmasságot tudunk biztosítani. Munkánkat kulturált műhelyben végezzük, a váróhelységben az ügyfelek megvárhatják autójukat,amiket nem kell egész napra nálunk hagyni, mert kárpitbontás nélkül kerül a fólia telepítésre, igy 2-3 óra alatt elkészül a munkafolyamat. Csak engedélyezett fóliával dolgozunk, műbizonylattal, engedélyszámmal, 7 év garanciával az autófóliákra.17 éves tapasztalat , tőbb mint 15000 referencia munka, kedvező árak, maximális minőségre törekvés, rugalmasság.

 belátásvédelmi ablakfólia

belátásvédelmi ablakfólia

---Shark RS: Mélyszínezett belátásvédelmi fólia az autó megjelenésének javítása, és a betekintés elleni védelem érdekében. ---Shark HP: Klasszikus színezett-fémezett fólia széles körű előnyökkel. ---Shark NT:A SkyFol Shark NT sorozat szinte a fóliagyártás csúcsa. Az egyik legmodernebb rétegtechnológiás gyártás, az egyik legtartósabb szabadalmaztatott színezés. ---Shark IR WS 80: Teljesen új technológia, mely víztiszta megjelenés mellett a legerősebb hővédelemre képes hazánkban.

RedőnyReluxa

RedőnyReluxa

A redőnyreluxa redőnyök, reluxák, roletták, napellenző és egyéb árnyékolástechnikai termékek forgalmazásával, szerelésével és javításával foglalkozik. 14 éves tapasztalatunkat adjuk megrendelőinken, ami garancia a minőségre. Weboldalunkon megtalál minden olyan információt, ami az árnyékolástechnikával foglalkozik! Megkeresése után a megbeszélt időpontban felkeressük a helyszínen, hogy pontos árajánlatot adjunk ez elvégzendő munkára. A felmérés és a helyszínre kiszállás Budapest területén belül ingyenes. Minden felszerelt termékre 12 hónap gyári garanciát vállalunk. Meghibásodás esetén munkatársaink 24 órán belül a helyszínen elvégzik az esetleges cserét, vagy elhárítják a hibát. Tekintse meg a redőnyreluxa oldalt!

Fóliázás Budapesten a legolcsóbban!

Fóliázás Budapesten a legolcsóbban!

Az autófólia nem kor kérdése Üdvözöljük a SkyFol Shark autófóliák világában. Nálunk minden megoldást megtalál, legyen szó akár olcsó, de színtartó belátásvédelmi ablakfóliáról, vagy egyedi technológiájú, teljesen világos, de ultra-hővédő speciális autófóliáról. Büszkén kínáljuk Önöknek az alábbi sorozatokat: Shark RS: Mélyszínezett belátásvédelmi fólia az autó megjelenésének javítása, és a betekintés elleni védelem érdekében. Shark HP: Klasszikus színezett-fémezett fólia széles körű előnyökkel. Shark UP: Kizárólag NiCr - fémezést tartalmazó megoldás magas hővédelemmel és hosszú élettartammal. Shark IR: Teljesen új technológia, mely víztiszta megjelenés mellett a legerősebb hővédelemre képes hazánkban. Magyarországon a törvényi szabályozások értelmében a fólia hivatalosan a B oszlop mögötti üvegfelületeken helyezhető el. Első oldalsó üvegek esetében minimum 70%, első szélvédőnél minimum 75% látható fényáteresztés az előírás, mely értékeket már sokszor a gyári üvegszínezések is túllépik. A SkyFol Shark autófóliák garanciális vállalásai kizárólag abban az esetben érvényesek, ha az ügyfél rendelkezik hologramos műbizonylattal.

üvegfólia

üvegfólia

Az autó üvegfólia mind Önt, mind az autóját megóvja a nap káros hatásaitól. Az SL Llumar autó üvegfólia fejlesztésénél fő figyelmet kapott, hogy autója szépségének kiemelése mellett az Ön védelmét is szolgálja. Fóliáink kiszűrik a nap káros hőhatását és vakító sugarait, beengedik azonban a fényt hogy tisztább, komfortosabb kilátást nyújtsanak. Az üvegfólia az üveg belső felületére kerül felszerelésre, így egyben tartja a szilánkosra tört üveget - csökkentve a személyi sérülés veszélyét - és távol tartja a tolvajokat. Az összes autó üvegfólia az ipar legerősebb és legtartósabb karcmentesített rétegével van ellátva az ablakok mozgatása közbeni karcolódások elkerülése érdekében. Továbbá minden filmünk UV szűrőréteggel van ellátva az UV sugarak akár 99,9%-os kiszűrése érdekében, így jelentősen csökkentve autója belsejének kifakulás veszélyét vagy az UV által okozott bőrbetegségek kialakulását az üvegen keresztül. Autófóliáink a Közlekedési Főfelügyelet engedélyével, H-engedélyszámmal, rendelkeznek! (A szabályozást lásd: Magyar Közlöny)

Tetőszigetelés Faga-BAU Kft.

Tetőszigetelés Faga-BAU Kft.

Elsősorban lapostető szigeteléssel - úgynevezett bitumenes szigeteléssel foglalkozunk. Ez cégünk legfontosabb profilja. Minden ezzel kapcsolatos, és kiegészítő munkálatokat elvégzünk, méghozzá korrekt áron, rövid idő alatt, garanciával. Nálunk az ügyfél az első. Tekintse meg weboldalunkat, portfóliónkat, és kérdezzen. Cégünk fő profilja a lapostető szigetelés (bitumenes szigetelés). Egyaránt vállaljuk régi tetők felújítását és új építéseknél a tetőszigetelés elkészítését, természetesen az összes tetőszinti (kőműves, bádogos) kiegészítő munkával együtt, akár zöldtető kialakításával is. Az elmúlt évek során rengeteg tetőszigetelés munkát végeztünk el pozitív visszajelzésekkel, melyekről a referenciáink és a visszatérő megrendelők is tanúskodnak.

Fóliázás

Fóliázás

Vállalkozásunk célja a lehető legtöbb igény kielégítése. Árainkkal szeretnénk a kevesebb pénzzel gazdálkodó embereknek is lehetőséget nyújtani a fóliáztatásra. Nem az a célunk hogy minél nagyobb haszonnal dolgozzunk, hanem hogy minnél több elégedett ügyfelünk legyen. A megfelelő szakmai tudás, a több éves tapasztalat és a maximális minőség elérése a célunk. Hétvégi nyitva tartásunkkal kellő rugalmasságot tudunk biztosítani. Munkánkat kulturált műhelyben végezzük, a váróhelységben az ügyfelek megvárhatják autójukat nem kell egész napra nálunk hagyni, mert kárpit bontás nélkül kerül a fólia telepítésre, igy 2-3 óra alatt elkészül a munkafolyamat. Csak engedélyezett fóliával dolgozunk, műbizonylattal, engedélyszámmal, 7 év garanciával. Cégvezető: Gáspár András (Bestfólia)

One way vision fólia

One way vision fólia

One way vision fóliáinkkal az adott üveg, illetve portálfelület maximális felületét kihasználhatja különleges reklámfelületet létrehozva, mely átengedi a fényt, mégsem lehet belátni. Járműdekorációval felöltöztetheti céges autóit, vagy akár tömegközlekedési eszközöket is vállalkozása arculatával. Ponyvával felszerelt gépjárművei is Önt hirdethetik a városban, az országban. Igény esetén termékeinket dekoratőreink és alpinista alvállalkozónk ki is helyezi, így biztosítva a nyomatok helyes használatát. Mennyiségtől függően, nálunk lehetőség van 24/48 órás sürgősségi gyártásra, akár már 1 négyzetmétertől is. Munkák fontos része a logisztika, így vásárlóink igényeinek megfelelően az ország bármely pontjára, de akár még külföldre is leszállítjuk a megrendelt terméket.

Hirdetés
autófóliázás eufoliatech

autófóliázás eufoliatech

Tegyük szebbé autóinkat autófóliákkal autófóliázás lényege, hogy meglévő üvegfelületre egy vékony fólia kerül felhordásra. Ezt megtehetjük különböző autófóliákból ,pl. vannak mély színezett, fél tükröző, nem tükröző autófóliák.fóliázás -után autóink ablakai ugyan úgy használhatóak mint fóliázás előtt.A fóliáik nagy telljesitményü karcálló réteggel rendelkeznek,amitől a fólia nehezebben károsodik.

Ablak üvegfóliázás Budapest

Ablak üvegfóliázás Budapest

Cégünk közel egy évtizedes tapasztalattal áll a vevők rendelkezésre.Budapesten és környékén vezető szerepet töltünk be autó és épület üvegfóliázás tevékenységben.Számunkra a legfontosabb az elégedett vevő és a minőségi munka,mindezt persze mérsékelt áron.Legyen szó autó- vagy épület üvegfóliázásról bennünk nem fog csalódni!Foglalkozunk:autófólia,biztonsá gi fólia,dekor fólia,hővédő fólia,hőszigetelő fólia,karbon fólia,carbon fóliázás,ablaküveg fóliázás,kőfelverődés fóliázás,karosszéria védelem.Információ,ajánlatkérés,felmérés : 06(20)808-9000 vagy 06(30)449-0430 Budapest III.ker. Jeles u. 15. www.üvegfóliázás.hu

Autó Tuning Shop

Autó Tuning Shop

Online webáruházunkban autó tuning , autó extra és autó felszerelés termékek kaphatóak. A megrendelt termékeket webáruházunk házhoz szállíttatja, így maximális kényelemmel, karosszékből intézheti a vásárlást. Termékpalettánkon megtalálható autó kiegészítő termékre példa: Spoiler, neon, sötétítő fólia, autó kartámasz, ablak légterelő, stroboszkóp, autó díszléc, illetve számos olyan autó kiegészítő termék, amely az autó kinézetét szebbíti, sportosabbá teszi, illetve kényelmesebbé teszi a vezetést. Több termék rendelése esetén nincs szállítási költség!

Ablakfólia telepítés

Ablakfólia telepítés

Cégünk 1996 óta foglalkozik épület és autófóliázással. Mobil Complex Bt. fő tevékenységi köre 2001-től a betörésvédelmi és biztonsági valamint a fény- és hővédő ablakfóliák telepítése. Továbbá foglalkozunk épület és autó dekorációval, valamint karosszériavédelmi fóliázással is. A fóliázásban eltöltött több év eredménye, hogy a Magyarországon jelenlévő fóliagyártók mindegyikével kiváló kapcsolatban állunk. Így biztosítani tudjuk, hogy a Megrendelőink az igényeiknek a leginkább megfelelő fóliatípust és a hozzátartozó legkiválóbb telepítési szolgáltatást tudjuk nyújtani. Legyen szó kültéri, beltéri vagy akár alpintechnikával történő fóliázásról, keressen bennünket a kapcsolatok menüpontban található telefonszámok egyikén. Épületfólia : az épületfóliák alkalmazásával számos a nap által okozott kellemetlen hatástól tudjuk megóvni magunkat és a környezetünket. Az épületfóliák általa szabályozható a bejutó hő mennyisége, kint tartja a fény azon tartományát mely nagy részben felelős a bőrrák kialakulásáért. Csökkenti a klimatizációs költségeket, megszünteti a ragyogó fény okozta kellemetlen reflexiót. A széles ablakfólia választék lehetővé teszi, hogy az épület jellegével, azonos fóliatípussal lássuk el az üvegfelületeket így őrizve meg az egységes megjelenést.

Starfolia-Dorog

Starfolia-Dorog

Minőségi autó- és épületüveg fóliázás amerikai gyártmányú fóliákkal.Okleveles Skyfol telepítő.A térség legnagyobb fóliázója a legjobb áron telepíti minőségi termékeit a megrendelők megelégedésére.8 év tapasztalat,munkavégzés az ország egész területén,hivatalos műbizonylat,garancia.Hővédő autófóliák népszerű tagja a Skyfol HP sorozat,melyet a starfolia elérhető áron kínál.

A legjobb minőség SunTek

A legjobb minőség SunTek

Miért jó munkahelye, irodája, üzlete hő fény betörésvédő üvegfóliázása? A munkahelye, üzlete,irodája egy óriási befektetés, és ha szeretné hogy így maradjon eladásnál, bérletbeadáskor. A belső értékeket óvni kell! Erre jelent megoldást az ablakok hő fény betörésvédő üvegfóliázása, biztonsági fólia. A betörések számának csökkentése az erőszakos behatolás, mint pl. üveges bejárati ajtók vagy ablakok betörésének megakadályozásával. Tárgyak védelme a szilánkokra törött tetőablaktól; a tetőn keresztüli erőszakos behatolási kísérlet megakadályozása vagy késleltetése. A biztonsági fólia jó megoldás a uhanyzófülkék szilánkokra törésének megakadályozása. A leesett tükrök szilánkokra törésének megakadályozására is használható a biztonsági fólia. A biztonsági üvegfóliáink gyakorlatilag láthatatlanok, optikailag átlátszó és abszolút nem torzítanak. Esztétikailag jelentősen növelik az épület külső belső megjelenését. Minden általunk forgalmazott biztonsági fólia MABISZ minősítéssel rendelkezik, biztonsági rács helyetesítéseként alkalmazhatók.

LLumar hálózat

LLumar hálózat

Amikor fóliát keres autójára a választék óriási, de ön nem csak egy fóliát szeretne választani, hanem a legjobb terméket. Válassza a LLumart és kimagasló teljesítményét! A Nap sugarai az utasteret elviselhetetlenül felmelegíthetik. Egy professzionális fólia autója belső felületének hőmérséklet akár 16°C-kal csökkentheti, kellemesebb utazást biztosítva és mérsékelve a légkondicionáló igénybevételét, amivel üzemanyagot spórolhat meg. UV védelem Az UV sugarak károsítják autója belsejét, valamint az emberi bőrt is. A LLumar egy védőpajzsot biztosít, mely akár 99,9%-ban is visszaveri a káros UV sugarakat, megvédve autója kárpitját valamint Ön és utasai egészségét. Minőség A LLumar hosszantartó minősége érdekében a legmagasabb minőségű alapanyagokból épül fel, de ez még mindig nem elég! Termékeink magasan képzett kivitelezők által kerülnek felszerelésre, hogy a minőségi fólia felszerelés után is kifogástalan teljesítményt nyújtson. A LLumar HPR ragasztó világszerte ismert erejéről, tartósságáról és optikai tisztaságáról. Ez a minőség és a részletekig menő figyelmesség a kiszolgálás alatt, biztosítja Önnek, hogy a legjobbat választotta.

Carbon fóliák

Carbon fóliák

A Carbon fóliák öntött szerkezetük miatt tökéletesen alkalmasak gépjárművek teljes bevonására. Nem kell attól tartani, hogy a fólia évek múltán is akár leválik az ívekről. A tökéletes és könnyű telepíthetőségről a strukturált liner gondoskodik, mely légcsatornákat váj a ragasztóba, ezzel könnyítve a levegő kiszorítását ragasztáskor. A Carbon sorozat négy színben érhető el. Fekete, fehér, antracit, ezüst. Mivel a karbonfólia öntött szerkezetű ezért bármilyen felületre felragasztható, felhasználásának csak a képzelet szab határt (pl.: laptop, aktatáska, mikrohullámú sütő, de akár még edény is.) A fólia határtalan tervezői és kivitelezői kreativitást tesz lehetővé. A karbonfólia előnye, hogy optimális fedést és térbeli stabilitást biztosít. Az anyagvastagságból adódóan kiválóan alkalmas kisebb fényezési hibák eltüntetésére is pl.: tükör, lökhárító, autó-, motorelemek stb. A karbonfólia nem helyettesíti a karosszériavédő fóliát még ha nyújt is bizonyos fokú védelmet. Cégünk a tuning autókra külső és belső felhasználásra egyaránt javasolja az új Carbon fóliákat. Kimagasló ellenálló képességgel rendelkezik (fizikai behatások, kopás, karcolás, folyamatos vízterhelés.) A fólia gyártásánál kiemelt szempont volt, hogy bírja az erős UV sugárzást, őrizze a színét, alakváltozás vagy leválás nélkül elviselje a szélsőséges hőmérsékletet. A karbonfólia méltán népszerű autós-, motoros körökb

Tuti menü