Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Optikai Fólia képes leírás - Ablak-fólia.tlap.hu
részletek »

Optikai Fólia - Ablak-fólia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ablakfolia.tlap.hu » Optikai Fólia
Keresés
Találatok száma - 5 db
RedőnyReluxa

RedőnyReluxa

A redőnyreluxa redőnyök, reluxák, roletták, napellenző és egyéb árnyékolástechnikai termékek forgalmazásával, szerelésével és javításával foglalkozik. 14 éves tapasztalatunkat adjuk megrendelőinken, ami garancia a minőségre. Weboldalunkon megtalál minden olyan információt, ami az árnyékolástechnikával foglalkozik! Megkeresése után a megbeszélt időpontban felkeressük a helyszínen, hogy pontos árajánlatot adjunk ez elvégzendő munkára. A felmérés és a helyszínre kiszállás Budapest területén belül ingyenes. Minden felszerelt termékre 12 hónap gyári garanciát vállalunk. Meghibásodás esetén munkatársaink 24 órán belül a helyszínen elvégzik az esetleges cserét, vagy elhárítják a hibát. Tekintse meg a redőnyreluxa oldalt!

Autó Tuning Shop

Autó Tuning Shop

Online webáruházunkban autó tuning , autó extra és autó felszerelés termékek kaphatóak. A megrendelt termékeket webáruházunk házhoz szállíttatja, így maximális kényelemmel, karosszékből intézheti a vásárlást. Termékpalettánkon megtalálható autó kiegészítő termékre példa: Spoiler, neon, sötétítő fólia, autó kartámasz, ablak légterelő, stroboszkóp, autó díszléc, illetve számos olyan autó kiegészítő termék, amely az autó kinézetét szebbíti, sportosabbá teszi, illetve kényelmesebbé teszi a vezetést. Több termék rendelése esetén nincs szállítási költség!

Carbon fóliák

Carbon fóliák

A Carbon fóliák öntött szerkezetük miatt tökéletesen alkalmasak gépjárművek teljes bevonására. Nem kell attól tartani, hogy a fólia évek múltán is akár leválik az ívekről. A tökéletes és könnyű telepíthetőségről a strukturált liner gondoskodik, mely légcsatornákat váj a ragasztóba, ezzel könnyítve a levegő kiszorítását ragasztáskor. A Carbon sorozat négy színben érhető el. Fekete, fehér, antracit, ezüst. Mivel a karbonfólia öntött szerkezetű ezért bármilyen felületre felragasztható, felhasználásának csak a képzelet szab határt (pl.: laptop, aktatáska, mikrohullámú sütő, de akár még edény is.) A fólia határtalan tervezői és kivitelezői kreativitást tesz lehetővé. A karbonfólia előnye, hogy optimális fedést és térbeli stabilitást biztosít. Az anyagvastagságból adódóan kiválóan alkalmas kisebb fényezési hibák eltüntetésére is pl.: tükör, lökhárító, autó-, motorelemek stb. A karbonfólia nem helyettesíti a karosszériavédő fóliát még ha nyújt is bizonyos fokú védelmet. Cégünk a tuning autókra külső és belső felhasználásra egyaránt javasolja az új Carbon fóliákat. Kimagasló ellenálló képességgel rendelkezik (fizikai behatások, kopás, karcolás, folyamatos vízterhelés.) A fólia gyártásánál kiemelt szempont volt, hogy bírja az erős UV sugárzást, őrizze a színét, alakváltozás vagy leválás nélkül elviselje a szélsőséges hőmérsékletet. A karbonfólia méltán népszerű autós-, motoros körökb

karbon design, márvány-effekt, famintázat

karbon design, márvány-effekt, famintázat

Végre Magyarországon is kapható a VTN Már több fejlett országokban nagy népszerűségre tett szert a VTN technológia. Igényes autó-motor tuningmühelyek elképzelhetetlennek tartják a VTN alapanyagok mellőzését. De sok más területen is alkalmazzák már. Egyetlen megoldás, hogy a legkülönlegesebb extrém formáknak mintás bevonatot készíthessünk. A felhasználási kőrben csak a fantáziánk szabhat határokat. A tartóssága megegyezik a festékével. A több mint 400 különböző alapdesign-on kívül akár saját megtervezett mintázatot is rendelhet. Mi is az a VTN fólia? Víz-Transzferes Nyomás. Ezzel az új eljárással minden fényezésre és lakkozásra alkalmas felületet egyszerűen be lehet vonni különböző mintázatokkal. Az eljárás egyszerű és házilag is véghezvihető. Könnyedén megváltoztathatja autója, motorja optikáját, de akár a számítógépének, laptopjának is egyedi design-t adhat. Az eljárás nem hasonlítható a hagyományos fóliázáshoz. A VTN-Fólia egy vékony filmréteg ami festékhordozóként használunk. A 30°-os víz és az aktivátor hatására elolvad és csak a filmrétegre felvitt festékminta marad a kész felületen. Így a leg különlegesebb formájú 3-dimenzionális tárgyakat teljes mértékben mintázatokkal láthatunk el.

skyfol Optica AF

skyfol Optica AF

SkyFol Optica AF Megkezdtük az új SkyFol Optica fóliák tesztelését. Az Optica sorozat egyik oszlopos sorozata a páravédő fóliák, melyek segítségével megakadályozhatjuk a pára lecsapódását. Ideális megoldás ipati hűtők, tükrök, panorámablakok, buszüvegek és párás helységek vílecsapódásának elkerülésére. A forgalmazás várható kezdete 2009 ősz.

Tuti menü